Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryka to moje ulubione warzywo, na doddatek bardzo bogate w witaminy.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8724
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8724
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Składniki
z papryki wyciąć gniazda nasienne
ryz ugotować
mięso zemleć dodać ugotowany ryż ,imbir,majeranek,pokrojone pomidory,doprawic solą,wymieszać,jeśli farsz jest zbyt ścisły dolac troszke bulionu
papryki nadziac farszem,włożyć do rondla,podlać bulionem i dusic do miękkości na wolnym ogniu,mozna zje zapiec w naczyniu żaroodpornym ale mnie smakuja takie duszone
można je podac z róznymi sosami np.śmietanowym,pomidorowym lub pieczarkowym