Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i aromatyczne kotlety na obiad.
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10467
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 4780
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1016
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7937
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 253
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10467
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 4780
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1016
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7937
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 253
Składniki
Wykonanie farszu: Wszystkie składniki na farsz rozdrobnić lub drobno pokroić, przyprawić do smaku i odłożyć w chłodne miejsce na pół godziny. Wykonanie: Rybę zmielić dwa razy przez maszynkę, za drugim razem zmielić również namoczoną i odciśniętą bułkę. Wbić jajko, przyprawić do smaku i dokładnie wyrobić masę, gdyby była za rzadka to możemy zgęścić bułką tartą. Stolnicę posypać dosyć obficie bułką tatrą, z przygotowanego mięsa formować placuszki i układać na stolnicy. Następnie kłaść na środek przygotowany farsz, po czym formować kotlety, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto.