Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i aromatyczne kotlety na obiad.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3537
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 371
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1762
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3537
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 371
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1762
Składniki
Wykonanie farszu: Wszystkie składniki na farsz rozdrobnić lub drobno pokroić, przyprawić do smaku i odłożyć w chłodne miejsce na pół godziny. Wykonanie: Rybę zmielić dwa razy przez maszynkę, za drugim razem zmielić również namoczoną i odciśniętą bułkę. Wbić jajko, przyprawić do smaku i dokładnie wyrobić masę, gdyby była za rzadka to możemy zgęścić bułką tartą. Stolnicę posypać dosyć obficie bułką tatrą, z przygotowanego mięsa formować placuszki i układać na stolnicy. Następnie kłaść na środek przygotowany farsz, po czym formować kotlety, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto.