Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne naleśniki budyniowe z kremem czekoladowym z awokado, bananów i masła orzechowego to świetna propozycja na obiad na słodko, śniadanie czy deser. Naleśniki są wyborne - miękkie, pachnące wanilią i puszyste. Krem, który przygotujecie w zaledwie 1 minutę możecie także wykorzystać do smarowania kanapek, wafli czy gofrów.
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 83
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 189
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 83
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 189
Składniki
Naleśniki: Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe zmiksować. Odstawić na około 20 minut. Rozgrzać patelnię, dno wysmarować cienką warstwą oleju za pomocą pędzelka. Naleśniki smażyć na średnim ogniu z obu stron na złoty kolor. Krem czekoladowo-orzechowy: Wszystkie składniki kremu zmiksować w malakserze lub dokładnie rozgnieść tłuczkiem lub widelcem. Naleśniki smarować kremem, zwijać/składać, posypać cukrem pudrem i udekorować owocami.