Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne naleśniki budyniowe z kremem czekoladowym z awokado, bananów i masła orzechowego to świetna propozycja na obiad na słodko, śniadanie czy deser. Naleśniki są wyborne - miękkie, pachnące wanilią i puszyste. Krem, który przygotujecie w zaledwie 1 minutę możecie także wykorzystać do smarowania kanapek, wafli czy gofrów.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Składniki
Naleśniki: Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe zmiksować. Odstawić na około 20 minut. Rozgrzać patelnię, dno wysmarować cienką warstwą oleju za pomocą pędzelka. Naleśniki smażyć na średnim ogniu z obu stron na złoty kolor. Krem czekoladowo-orzechowy: Wszystkie składniki kremu zmiksować w malakserze lub dokładnie rozgnieść tłuczkiem lub widelcem. Naleśniki smarować kremem, zwijać/składać, posypać cukrem pudrem i udekorować owocami.