Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne naleśniki budyniowe z kremem czekoladowym z awokado, bananów i masła orzechowego to świetna propozycja na obiad na słodko, śniadanie czy deser. Naleśniki są wyborne - miękkie, pachnące wanilią i puszyste. Krem, który przygotujecie w zaledwie 1 minutę możecie także wykorzystać do smarowania kanapek, wafli czy gofrów.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 198
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 49
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 12
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 13
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 198
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 49
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 12
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 13
Składniki
Naleśniki: Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe zmiksować. Odstawić na około 20 minut. Rozgrzać patelnię, dno wysmarować cienką warstwą oleju za pomocą pędzelka. Naleśniki smażyć na średnim ogniu z obu stron na złoty kolor. Krem czekoladowo-orzechowy: Wszystkie składniki kremu zmiksować w malakserze lub dokładnie rozgnieść tłuczkiem lub widelcem. Naleśniki smarować kremem, zwijać/składać, posypać cukrem pudrem i udekorować owocami.