Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na pikantne naleśniki.
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 238
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1286
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 805
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 238
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1286
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 805
Składniki
1 Ciasto przygotuj według przepisu podstawowego. Rozgrzej patelnię, smaruj tłuszczem. Na patelnię wylewaj po porcji ciasta i usmaż 12 naleśników.
Marchewkę pokrój w słupki, por w talarki, a kapustę poszatkuj. Na oleju przysmaż mięso, przypraw solą i pieprzem. Dodaj marchewkę, smaż 5 min, dołóż por i kapustę, smaż jeszcze 3 min. Dodaj sosy sojowy i chili oraz 2/3 kiełków, wymieszaj. Farsz nakładaj na naleśniki, składaj na pół. Posyp resztą kiełków