Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne naleśniki wypełnione serowo-ziemniaczanym puree z cebulką, udekorowane boczkiem i pistacjami.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 225
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16270
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 88
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 231
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 225
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16270
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 88
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 231
Składniki
Składniki na farsz umieszczam w malakserze i miksuję na jednolitą masę. Odkładam na bok. Składniki na ciasto naleśnikowe umieszczam w misce i miksuję do dokładnego połączenia. Smażę placki na bardzo niewielkiej ilości tłuszczu. Gotowe naleśniki wypełniam farszem. Całość dodatkowo posypuję posiekanymi i uprażonymi pistacjami. Finiszuję apetycznie zgrillowanymi plastrami boczku.