Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne naleśniki wypełnione serowo-ziemniaczanym puree z cebulką, udekorowane boczkiem i pistacjami.
paszteciki z ciasta serowego - bez drożdży i proszku do pieczenia
Odsłon: 246
Bitka schabowa podana z kluskami śląskimi i buraczkami.
Odsłon: 913
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 86
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 142
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 669
Polecam.
Odsłon: 249
paszteciki z ciasta serowego - bez drożdży i proszku do pieczenia
Odsłon: 246
Bitka schabowa podana z kluskami śląskimi i buraczkami.
Odsłon: 913
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 86
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 142
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 669
Polecam.
Odsłon: 249
Składniki
Składniki na farsz umieszczam w malakserze i miksuję na jednolitą masę. Odkładam na bok. Składniki na ciasto naleśnikowe umieszczam w misce i miksuję do dokładnego połączenia. Smażę placki na bardzo niewielkiej ilości tłuszczu. Gotowe naleśniki wypełniam farszem. Całość dodatkowo posypuję posiekanymi i uprażonymi pistacjami. Finiszuję apetycznie zgrillowanymi plastrami boczku.