Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne naleśniki wypełnione serowo-ziemniaczanym puree z cebulką, udekorowane boczkiem i pistacjami.
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkan...
Odsłon: 289
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 322
Sałatka smakuje wyśmienicie, przy czym pracy przy niej jest mało. Ładnie się...
Odsłon: 65
Aromatyczna herbata to najlepszy sposób na rozgrzanie się w chłodne dni. Przy...
Odsłon: 48
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkan...
Odsłon: 289
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 322
Sałatka smakuje wyśmienicie, przy czym pracy przy niej jest mało. Ładnie się...
Odsłon: 65
Aromatyczna herbata to najlepszy sposób na rozgrzanie się w chłodne dni. Przy...
Odsłon: 48
Składniki
Składniki na farsz umieszczam w malakserze i miksuję na jednolitą masę. Odkładam na bok. Składniki na ciasto naleśnikowe umieszczam w misce i miksuję do dokładnego połączenia. Smażę placki na bardzo niewielkiej ilości tłuszczu. Gotowe naleśniki wypełniam farszem. Całość dodatkowo posypuję posiekanymi i uprażonymi pistacjami. Finiszuję apetycznie zgrillowanymi plastrami boczku.