Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne naleśniki wypełnione serowo-ziemniaczanym puree z cebulką, udekorowane boczkiem i pistacjami.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4752
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418596
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4752
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418596
Składniki
Składniki na farsz umieszczam w malakserze i miksuję na jednolitą masę. Odkładam na bok. Składniki na ciasto naleśnikowe umieszczam w misce i miksuję do dokładnego połączenia. Smażę placki na bardzo niewielkiej ilości tłuszczu. Gotowe naleśniki wypełniam farszem. Całość dodatkowo posypuję posiekanymi i uprażonymi pistacjami. Finiszuję apetycznie zgrillowanymi plastrami boczku.