Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne naleśniki wypełnione serowo-ziemniaczanym puree z cebulką, udekorowane boczkiem i pistacjami.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 260
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25207
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 260
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25207
Składniki
Składniki na farsz umieszczam w malakserze i miksuję na jednolitą masę. Odkładam na bok. Składniki na ciasto naleśnikowe umieszczam w misce i miksuję do dokładnego połączenia. Smażę placki na bardzo niewielkiej ilości tłuszczu. Gotowe naleśniki wypełniam farszem. Całość dodatkowo posypuję posiekanymi i uprażonymi pistacjami. Finiszuję apetycznie zgrillowanymi plastrami boczku.