Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne naleśnik Babci Stefci z Bieszczad.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 599
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12079
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2752
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 599
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12079
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2752
Składniki
Wykonanie: Mleko wymieszać z wodą, jajkiem, mąką, solą do smaku i dokładnie wymieszać. Następnie usmażyć naleśniki na patelni wysmarowanej słoniną.
Na oliwie udusić pokrojoną cebulę, kiełbasę i pieczarki z przyprawami. .
Naleśniki smarować przygotowanym farszem złożyć na pół i ułożyć w naczyniu żaroodpornym posmarowanym masłem.
Obłożyć plastrami żółtego sera. Zapiec w piekarniku i podawać na ciepło np. z ketchupem