Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne naleśnik Babci Stefci z Bieszczad.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 827
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 230
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31467
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 470
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 827
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 230
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31467
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 470
Składniki
Wykonanie: Mleko wymieszać z wodą, jajkiem, mąką, solą do smaku i dokładnie wymieszać. Następnie usmażyć naleśniki na patelni wysmarowanej słoniną.
Na oliwie udusić pokrojoną cebulę, kiełbasę i pieczarki z przyprawami. .
Naleśniki smarować przygotowanym farszem złożyć na pół i ułożyć w naczyniu żaroodpornym posmarowanym masłem.
Obłożyć plastrami żółtego sera. Zapiec w piekarniku i podawać na ciepło np. z ketchupem