Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 187
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 169
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1422
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 187
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 169
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1422
Składniki
1. Zmiksuj mleko, mąkę i jajka. Dodaj około 1/4 szklanki wody i wymieszaj 2. Patelnię posmaruj delikatnie olejem i wylej na nią ciasto naleśnikowe. Smaż z obu stron 3. Na rozgrzanym oleju zeszklij posiekaną cebulę. Następnie dodaj drobno pokrojone pieczarki. Duś przez kilka minut 4. Gdy woda z pieczarek odparuje dodaj brokuła podzielonego na drobne kawałki. Przypraw (chili, pieprz, zioła prowansalskie) i duś aż brokuł zmięknie 5. Na gotowych naleśnikach wyłóż farsz i zawiń