Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 1155
Dodano: 20.09.2011
Odsłon: 24306
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Kapustę wrzucić do garnka, dodać grzyby, dodać wodę i gotować aż kapusta zmięknie. Cebulę podsmażyć i dodać do niej odcedzoną kapustę, smażyć 5 min, doprawić solą i pierzem. Farsz nakładać na naleśniki i składać je na 4 części. Podawać z sosem pieczarkowym.
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

grazka950 04 czerwca 2014Zgłoś do usunięcia
super pomysł, takich jeszcze nie próbowałam, a teraz nowa kapustka i do tego jeszcze sosik z grzybków,pycha -obiad na piątek w sam raz,kciuka zostawiam i zabieram :))3 Kto głosował? | Odpowiedz

lukrowababeczka 19 lutego 2012Zgłoś do usunięcia
Witam! Uwielbiam takie nalesniki z róznym farszem. Mam tylko pytanie odnośnie tego sosu pieczarkowego-jak go zrobić? Pozdrawiam!4 Kto głosował? | Odpowiedz

Kermeet 22 września 2011Zgłoś do usunięcia
Bardzo się cieszę, że smakowały, pozdrawiam ;)3 Kto głosował? | Odpowiedz

Agunkaa 22 września 2011Zgłoś do usunięcia
Nalesniki rewelacja,robilam na obiad PYCHAAAAAAAAAAA...3 Kto głosował? | Odpowiedz

annawk 21 września 2011Zgłoś do usunięcia
niezłe danko , apetyczne3 Kto głosował? | Odpowiedz

Kermeet 20 września 2011Zgłoś do usunięcia
Chodzi o kapustę zwykłą białą, nie kiszoną pozdrawiam :)3 Kto głosował? | Odpowiedz

irma 20 września 2011Zgłoś do usunięcia
Czy chodzi o kapustę kiszoną, czy słodką?)2 Kto głosował? | Odpowiedz