Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne naleśniki z mielonym mięsem i grzybami. Najlepiej smakuje z ulubionym sosem lub czerwonym barszczem.
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 125
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2678
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 272
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2626
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 125
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2678
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 272
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2626
Składniki
Ciasto; Jajka rozkłócamy. Stopniowo dodajemy mleko, wodę i mąkę. Na koniec wlewamy olej i dokładnie mieszamy. Smażymy cieniutkie duże placki.
Na patelnię wlewamy olej, rozgrzewamy i wrzucamy mięso, chwilkę dusimy. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Do mięsa dodajemy cebulę i grzyby ( wcześniej odmrożone). Dusimy 15 minut. Nastęnie dodajemy koncentrat, pomidory i przyprawy. Chwilkę dusimy. Na placki wykładamy po 2-3 łyżki farszu i zwijamy w rulony. Podsmażamy na oleju. Smacznego ;)