Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są różne wersje nadzienia do naleśników, ale bardzo polecam wykonanie tego wariantu, ponieważ jest bardzo smaczny i wyrazisty. Zaspakaja wiele wrażliwych podniebień.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 81
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 62
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 81
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 62
Składniki
Do miski wsypujemy mąkę, wbijamy jajka i wlewamy mleko. Całość wyrabiamy tak, by ciasto było bardzo płynne. Rozgrzewamy patelnię i na rozgrzany olej wlewamy przygotowane ciasto i rozprowadzamy. Smażymy z obu stron jak kto lubi i odkładamy na bok. Tak wygląda usmażony naleśnik. Takie działanie powtarzamy do wyczerpania ciasta.
Pieczarki obieramy kroimy na małe kawałki.
Mięso doprawiamy przyprawami i wrzucamy na patelnię smażymy. Dodajemy pieczarki oraz kapustę oraz dolewamy soja sos, całość mieszamy i smażymy. Smażymy aż kapusta i pieczarki zmiękną a mięso nie będzie surowe.
Naleśnik kładziemy na talerz i nakładamy przygotowany farsz, zawijamy w rulon. I tak powtarzamy do wyrobienia składników.
A teraz to już tylko smacznego.