Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
NALEŚNIKI SĄ POŻYWNE I ŁATWE W PRZYGOTOWANIU.
Sos bearnaise to jedna z odmian znanego sosu holenderskiego. Doskonale pasuje...
Odsłon: 1664
Leciutki jak chmurka. Zrobisz go w kilka minut.
Odsłon: 56
Sos bearnaise to jedna z odmian znanego sosu holenderskiego. Doskonale pasuje...
Odsłon: 1664
Leciutki jak chmurka. Zrobisz go w kilka minut.
Odsłon: 56
Składniki
Z MĄKI, MLEKA, WODY I JAJEK ZROBIĆ CIASTO. JEŻELI BĘDZIE ZA GĘSTE DODAĆ JESZCZE WODY. USMAŻYĆ CIENKIE NALEŚNIKI.
PIECZARKI POKROIĆ W PLASTERKI, DODAĆ CEBULĘ POKROJONĄ W KOSTKĘ, DODAĆ MASŁO I DUSIĆ. NASTĘPNIE DODAĆ POKROJONY POR I DALEJ DUSIĆ. KIEDY FARSZ BĘDZIE MIĘKKI WBIĆ JAJKA I WSYPAĆ TARTĄ BUŁKĘ. CAŁOŚĆ USMAŻYĆ. DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM. CIEPŁYM FARSZEM SMAROWAĆ NALEŚNIKI. MOŻNA PODSMAŻYĆ SĄ JESZCZE LEPSZE.