Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
NALEŚNIKI SĄ POŻYWNE I ŁATWE W PRZYGOTOWANIU.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 336
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 62
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 340
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32321
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9101
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 336
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 62
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 340
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32321
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9101
Składniki
Z MĄKI, MLEKA, WODY I JAJEK ZROBIĆ CIASTO. JEŻELI BĘDZIE ZA GĘSTE DODAĆ JESZCZE WODY. USMAŻYĆ CIENKIE NALEŚNIKI.
PIECZARKI POKROIĆ W PLASTERKI, DODAĆ CEBULĘ POKROJONĄ W KOSTKĘ, DODAĆ MASŁO I DUSIĆ. NASTĘPNIE DODAĆ POKROJONY POR I DALEJ DUSIĆ. KIEDY FARSZ BĘDZIE MIĘKKI WBIĆ JAJKA I WSYPAĆ TARTĄ BUŁKĘ. CAŁOŚĆ USMAŻYĆ. DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM. CIEPŁYM FARSZEM SMAROWAĆ NALEŚNIKI. MOŻNA PODSMAŻYĆ SĄ JESZCZE LEPSZE.