Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
NALEŚNIKI SĄ POŻYWNE I ŁATWE W PRZYGOTOWANIU.
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 85
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 1778
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35089
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 282
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 110
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 85
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 1778
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35089
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 282
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 110
Składniki
Z MĄKI, MLEKA, WODY I JAJEK ZROBIĆ CIASTO. JEŻELI BĘDZIE ZA GĘSTE DODAĆ JESZCZE WODY. USMAŻYĆ CIENKIE NALEŚNIKI.
PIECZARKI POKROIĆ W PLASTERKI, DODAĆ CEBULĘ POKROJONĄ W KOSTKĘ, DODAĆ MASŁO I DUSIĆ. NASTĘPNIE DODAĆ POKROJONY POR I DALEJ DUSIĆ. KIEDY FARSZ BĘDZIE MIĘKKI WBIĆ JAJKA I WSYPAĆ TARTĄ BUŁKĘ. CAŁOŚĆ USMAŻYĆ. DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM. CIEPŁYM FARSZEM SMAROWAĆ NALEŚNIKI. MOŻNA PODSMAŻYĆ SĄ JESZCZE LEPSZE.