Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
NALEŚNIKI SĄ POŻYWNE I ŁATWE W PRZYGOTOWANIU.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31301
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14488
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1384
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31301
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14488
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1384
Składniki
Z MĄKI, MLEKA, WODY I JAJEK ZROBIĆ CIASTO. JEŻELI BĘDZIE ZA GĘSTE DODAĆ JESZCZE WODY. USMAŻYĆ CIENKIE NALEŚNIKI.
PIECZARKI POKROIĆ W PLASTERKI, DODAĆ CEBULĘ POKROJONĄ W KOSTKĘ, DODAĆ MASŁO I DUSIĆ. NASTĘPNIE DODAĆ POKROJONY POR I DALEJ DUSIĆ. KIEDY FARSZ BĘDZIE MIĘKKI WBIĆ JAJKA I WSYPAĆ TARTĄ BUŁKĘ. CAŁOŚĆ USMAŻYĆ. DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM. CIEPŁYM FARSZEM SMAROWAĆ NALEŚNIKI. MOŻNA PODSMAŻYĆ SĄ JESZCZE LEPSZE.