Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasze naleśniki z serem i szynką powstają z niecodziennych składników, bo do ciasta użyjesz wyłącznie jajek, śmietanki, mąki migdałowej. Z tych trzech składników wyczarujesz pyszne i zdrowe placki. Możesz je nadziać serem i szynką, tak jak proponujemy, albo podać z twarogiem czy też jogurtem naturalnym.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7891
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 301
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3121
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7891
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 301
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3121
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Zmiksuj składniki na naleśniki na jednolite ciasto. Odstaw na 5 minut. Patelnię natłuść masłem klarowanym. Wylewaj ciasto porcjami na całą powierzchnię patelni, po 2-3 minutach przełóż na drugą stronę. Na jeszcze ciepłego naleśnika nałóż plasterki szynki i sera, posyp ziołami prowansalskimi i zawiń.