Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1774
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1544
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1517
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1869
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1774
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1544
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1517
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1869
Składniki
Zamrożony szpinak przekładamy na rozgrzaną patelnię z odrobiną oliwy i rozmrażamy pod przykryciem. Smażymy do odparowania całkowicie wody. Gdy szpinak jest już gotowy dodajemy przeciśnięty czosnek, sól i pieprz i łączymy z rozdrobnionym serem feta. Zostawiamy do ostygnięcia.
Naleśniki : wszystkie składniki łączymy ze sobą i ubijamy do uzyskania jednolitej masy. Odstawiamy na 30 minut. Po upływie czasu smażymy na małej ilości tłuszczu.
Na usmażone naleśniki nakładamy farsz zawijamy w kopertę, posypujemy serem żółtym i wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 180 st. do momentu aż ser się nam zarumieni.