Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i szybko. Naleśniki można usmażyć dzień wcześniej, dalej to już pestka :)
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 997
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2898
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 997
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2898
Składniki
Składniki na sos mieszamy ze sobą. Pieczarki płuczemy. Jeżeli są brzydkie należy obrać. Jeśli mają ładną białą skórkę, nie obieramy. Kroimy je w plasterki. Pora kroimy w krążki. Pokrojone warzywa dusimy pod przykryciem na oleju i z przyprawami. Farsz kładziemy na naleśniki, zawijamy i kroimy w roladki. Układamy w naczyniu żaroodpornym i zalewamy sosem jogurtowym. Pieczemy 10 minut w 180 *