Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i szybko. Naleśniki można usmażyć dzień wcześniej, dalej to już pestka :)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 33218
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 343
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 71
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 345
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9119
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 33218
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 343
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 71
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 345
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9119
Składniki
Składniki na sos mieszamy ze sobą. Pieczarki płuczemy. Jeżeli są brzydkie należy obrać. Jeśli mają ładną białą skórkę, nie obieramy. Kroimy je w plasterki. Pora kroimy w krążki. Pokrojone warzywa dusimy pod przykryciem na oleju i z przyprawami. Farsz kładziemy na naleśniki, zawijamy i kroimy w roladki. Układamy w naczyniu żaroodpornym i zalewamy sosem jogurtowym. Pieczemy 10 minut w 180 *