Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i szybko. Naleśniki można usmażyć dzień wcześniej, dalej to już pestka :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7630
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2750
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7630
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2750
Składniki
Składniki na sos mieszamy ze sobą. Pieczarki płuczemy. Jeżeli są brzydkie należy obrać. Jeśli mają ładną białą skórkę, nie obieramy. Kroimy je w plasterki. Pora kroimy w krążki. Pokrojone warzywa dusimy pod przykryciem na oleju i z przyprawami. Farsz kładziemy na naleśniki, zawijamy i kroimy w roladki. Układamy w naczyniu żaroodpornym i zalewamy sosem jogurtowym. Pieczemy 10 minut w 180 *