Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i pyszne orientalne danie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1723
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1520
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1486
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1778
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1723
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1520
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1486
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1778
Składniki
Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, odcedzić, przelać zimną wodą i zostawić na boku.
W woku lub patelni rozgrzać oliwę, dodać sos sojowy, brązowy cukier oraz olej sezamowy. Smażyć na oleju cebulę i marchewkę – smażyć przez minutę. Następnie dodać czosnek, imbir i chili – smażyć kolejną minutę.
Dodać do woka brokuły i smażyć przez 2-3 minuty i następnie dodać makaron i kiełki fasoli. Smażyć minutę, zdjąć z ognia. Udekorować dymką i sezamem.