Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i pyszne orientalne danie.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12021
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6838
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12021
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6838
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Składniki
Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, odcedzić, przelać zimną wodą i zostawić na boku.
W woku lub patelni rozgrzać oliwę, dodać sos sojowy, brązowy cukier oraz olej sezamowy. Smażyć na oleju cebulę i marchewkę – smażyć przez minutę. Następnie dodać czosnek, imbir i chili – smażyć kolejną minutę.
Dodać do woka brokuły i smażyć przez 2-3 minuty i następnie dodać makaron i kiełki fasoli. Smażyć minutę, zdjąć z ognia. Udekorować dymką i sezamem.