Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i pyszne orientalne danie.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 642
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 124
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 189
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 642
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 124
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 189
Składniki
Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, odcedzić, przelać zimną wodą i zostawić na boku.
W woku lub patelni rozgrzać oliwę, dodać sos sojowy, brązowy cukier oraz olej sezamowy. Smażyć na oleju cebulę i marchewkę – smażyć przez minutę. Następnie dodać czosnek, imbir i chili – smażyć kolejną minutę.
Dodać do woka brokuły i smażyć przez 2-3 minuty i następnie dodać makaron i kiełki fasoli. Smażyć minutę, zdjąć z ognia. Udekorować dymką i sezamem.