Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcesz przygotować obiad z frytkownicy beztłuszczowej? Spróbuj zrobić ten prosty przepis z kiełbasą wieprzową i warzywami.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10388
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3018
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2114
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 810
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10388
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3018
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2114
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 810
Składniki
Każdą kiełbasę przekrój wzdłuż. Wierzch nasmaruj musztardą i ketchupem. Delikatnie natnij kawałki kiełbasy w 6 miejscach.
Paprykę czerwoną umyj, osusz, a potem usuń z niej gniazda nasienne. Pokrój w plasterki. Cebulę posiekaj w piórka. Pomidorki koktajlowe przekrój na mniejsze kawałki albo plasterki.
W każde nakłucie kiełbasy włóż naprzemian cebulę, pomidora i paprykę.
Ułóż przygotowane kiełbasy w koszu w taki sposób, aby się nie stykały. Ustaw frytkownicę beztłuszczową na 200 stopni Celsjusza i piecz przez około 15 minut. Jeśli po tym czasie kiełbasa nie będzie zarumieniona, zostaw na kolejne 5 minut.
Po wyciągnięciu kiełbasy, posiekaj natkę pieturszki i posyp ją na obiad z frytkownicy beztłuszczowej.