Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcesz przygotować obiad z frytkownicy beztłuszczowej? Spróbuj zrobić ten prosty przepis z kiełbasą wieprzową i warzywami.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8722
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 80
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8722
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 80
Składniki
Każdą kiełbasę przekrój wzdłuż. Wierzch nasmaruj musztardą i ketchupem. Delikatnie natnij kawałki kiełbasy w 6 miejscach.
Paprykę czerwoną umyj, osusz, a potem usuń z niej gniazda nasienne. Pokrój w plasterki. Cebulę posiekaj w piórka. Pomidorki koktajlowe przekrój na mniejsze kawałki albo plasterki.
W każde nakłucie kiełbasy włóż naprzemian cebulę, pomidora i paprykę.
Ułóż przygotowane kiełbasy w koszu w taki sposób, aby się nie stykały. Ustaw frytkownicę beztłuszczową na 200 stopni Celsjusza i piecz przez około 15 minut. Jeśli po tym czasie kiełbasa nie będzie zarumieniona, zostaw na kolejne 5 minut.
Po wyciągnięciu kiełbasy, posiekaj natkę pieturszki i posyp ją na obiad z frytkownicy beztłuszczowej.