Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcesz przygotować obiad z frytkownicy beztłuszczowej? Spróbuj zrobić ten prosty przepis z kiełbasą wieprzową i warzywami.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 246
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 125
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 37
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 35
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 246
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 125
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 37
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 35
Składniki
Każdą kiełbasę przekrój wzdłuż. Wierzch nasmaruj musztardą i ketchupem. Delikatnie natnij kawałki kiełbasy w 6 miejscach.
Paprykę czerwoną umyj, osusz, a potem usuń z niej gniazda nasienne. Pokrój w plasterki. Cebulę posiekaj w piórka. Pomidorki koktajlowe przekrój na mniejsze kawałki albo plasterki.
W każde nakłucie kiełbasy włóż naprzemian cebulę, pomidora i paprykę.
Ułóż przygotowane kiełbasy w koszu w taki sposób, aby się nie stykały. Ustaw frytkownicę beztłuszczową na 200 stopni Celsjusza i piecz przez około 15 minut. Jeśli po tym czasie kiełbasa nie będzie zarumieniona, zostaw na kolejne 5 minut.
Po wyciągnięciu kiełbasy, posiekaj natkę pieturszki i posyp ją na obiad z frytkownicy beztłuszczowej.