Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak dzieciństwa.Mój syn nie lubi placków ziemniaczanych ale to danie zjada ze smakiem
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1714
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15082
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2762
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8881
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1714
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15082
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2762
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8881
Składniki
Chyba nie muszę pisać jak się robi placki ziemniaczane.......
Danie to robię zawsze na drugi dzień.Placki pokroić w kwadraty i odsmażyć na patelni na której smażyliśmy placki dzień wcześniej.2 Jajka rozbełtać troszke posolić, popieprzyć(można dodać paprykę słodką)i wylać na zrumienione kwadraciki ziemniaczane.Smażyć az jajka sie zetną(krócej bądz dłużej jak kto woli).Podawać z keczupem,kwaśną śmietaną lub bez niczego.