Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty pomysł na soczystą rybę i schab. Wystarczy usmażyć kawałki na rozgrzanej płycie, przyprawić solą i pieprzem. Przepis pochodzi z 481. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8095
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1169
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9871
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4536
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 547
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8095
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1169
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9871
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4536
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 547
Składniki
Rozgrzaną blachę skropić oliwą, oprószyć solą i usmażyć filety z okonia (z obu stron, kładąc najpierw skórą do dołu).
Podawać z sosem jogurtowym.
Schab pokroić w bardzo cienkie plastry. Posolić i usmażyć na płycie skropionej oliwą (po minucie z każdej strony).
Podawać z masłem z czosnkiem niedźwiedzim.