Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty pomysł na soczystą rybę i schab. Wystarczy usmażyć kawałki na rozgrzanej płycie, przyprawić solą i pieprzem. Przepis pochodzi z 481. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 138
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 88
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 37
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 138
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 88
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 37
Składniki
Rozgrzaną blachę skropić oliwą, oprószyć solą i usmażyć filety z okonia (z obu stron, kładąc najpierw skórą do dołu).
Podawać z sosem jogurtowym.
Schab pokroić w bardzo cienkie plastry. Posolić i usmażyć na płycie skropionej oliwą (po minucie z każdej strony).
Podawać z masłem z czosnkiem niedźwiedzim.