Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty pomysł na soczystą rybę i schab. Wystarczy usmażyć kawałki na rozgrzanej płycie, przyprawić solą i pieprzem. Przepis pochodzi z 481. odcinka programu "Ewa Gotuje".
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10008
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2642
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1770
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 670
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3880
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10008
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2642
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1770
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 670
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3880
Składniki
Rozgrzaną blachę skropić oliwą, oprószyć solą i usmażyć filety z okonia (z obu stron, kładąc najpierw skórą do dołu).
Podawać z sosem jogurtowym.
Schab pokroić w bardzo cienkie plastry. Posolić i usmażyć na płycie skropionej oliwą (po minucie z każdej strony).
Podawać z masłem z czosnkiem niedźwiedzim.