Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty pomysł na soczystą rybę i schab. Wystarczy usmażyć kawałki na rozgrzanej płycie, przyprawić solą i pieprzem. Przepis pochodzi z 481. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 74
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 223
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 98
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 478
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 74
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 223
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 98
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 478
Składniki
Rozgrzaną blachę skropić oliwą, oprószyć solą i usmażyć filety z okonia (z obu stron, kładąc najpierw skórą do dołu).
Podawać z sosem jogurtowym.
Schab pokroić w bardzo cienkie plastry. Posolić i usmażyć na płycie skropionej oliwą (po minucie z każdej strony).
Podawać z masłem z czosnkiem niedźwiedzim.