Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam spróbować, jest na prawdę pyszny :)
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85253
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2543
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9986
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3995
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7109
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85253
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2543
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9986
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3995
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7109
Składniki
Cukinię myjemy i obieramy, następnie kroimy w kostkę. Dusimy pod przykryciem w wodzie i oliwce, doprawiamy do smaku. Dodajemy poszatkowaną cebulę, szczypiorek i przekrojone na pół pomidorki. Dusimy, aż składniki zmiękną. Wlewamy rozbełtane jaja. Nie mieszamy ! Smażymy z jednej strony, przewracamy przy pomocy pokrywki i zsuwamy na patelnię, ponownie smażąc z drugiej strony. Smacznego.