Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 67
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 66
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 84
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 40
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 67
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 66
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 84
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 40
Składniki
Foremkę posmarować masłem. Jajka rozbełtać z olejem rzepakowym, mlekiem, mąką, ziołami, pieprzem i solą. Przelać do foremki. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 20 min. Po wyjęciu z piekarnika lekko przestudzić.
Na omlecie położyć mix sałat. Na sałacie pokrojonego w półplasterki pomidora, ogórka obranego i pokrojonego w półplasterki, obrane pozbawione pestki awokado pokrojone na małe części. Rozłożyć łososia pozwijanego w zgrabne porcje. Osypać pokrojonym szczypiorem. Przed podaniem polać sosem. Sos - wszystkie wymienione składniki połączyć ze sobą. Smacznego.