Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przepis na kotleciki ryżowe w wersji orientalnej, na bazie ryżu jaśminowego, soczewicy czerwonej i kaszy gryczanej. Najlepiej smakują z mizerią, smacznego! Więcej informacji na blogu www.smacznebodomowe.pl/
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1795
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8356
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 743
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253345
Polecam.
Odsłon: 1438
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1795
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8356
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 743
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253345
Polecam.
Odsłon: 1438
Składniki
• Pomidora i cebulę kroimy w kostkę, solimy do smaku, smażymy na patelni do miękkości • Mozzarelle kroimy w kostkę • Bio MIX obiadowy gotujemy do miękkości • Z mieszanki formujemy placki, które faszerujemy mozzarellą oraz podsmażonymi pomidorami z cebulką • Formujemy kotleciki, które następnie panierujemy w mące, rozmąconym jajku oraz bułce tartej • Kotleciki smażymy na rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju przez kilka minut z każdej strony W przepisie skorzystaliśmy z produktów firmy pols kie młyny