Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przepis na kotleciki ryżowe w wersji orientalnej, na bazie ryżu jaśminowego, soczewicy czerwonej i kaszy gryczanej. Najlepiej smakują z mizerią, smacznego! Więcej informacji na blogu www.smacznebodomowe.pl/
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15540
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4663
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 344
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2826
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15540
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4663
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 344
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2826
Składniki
• Pomidora i cebulę kroimy w kostkę, solimy do smaku, smażymy na patelni do miękkości • Mozzarelle kroimy w kostkę • Bio MIX obiadowy gotujemy do miękkości • Z mieszanki formujemy placki, które faszerujemy mozzarellą oraz podsmażonymi pomidorami z cebulką • Formujemy kotleciki, które następnie panierujemy w mące, rozmąconym jajku oraz bułce tartej • Kotleciki smażymy na rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju przez kilka minut z każdej strony W przepisie skorzystaliśmy z produktów firmy pols kie młyny