Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9109
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9109
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Składniki
mieso przyprawic wedlug uznania,obtoczyc w mace...usmazyc na zloty kolor na oliwie...zlewamy tluszcz,patelnie zalewamy odrobina bulionu,aby odzyskac smaki ze smazenia
sparzone i obrane pomidory kroimy na cwiartki,oddzielamy miaz...warzywa smazymy na masle,dodajemy miaz a na koniec wino,podgotowac... dodac ziola,sol,pieprz i cukier
na glebokiej blasze ukladamy polowe warzyw,mieso ,warzywa,zalewamy sosem z patelni i pozostalym bulionem..przykrywamy folia i wstawiamy do piekarnika na 2-3h(170)...najlepiej smakuje z tagliatella i parmezanem