Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 564
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4005
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 564
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4005
Składniki
mieso przyprawic wedlug uznania,obtoczyc w mace...usmazyc na zloty kolor na oliwie...zlewamy tluszcz,patelnie zalewamy odrobina bulionu,aby odzyskac smaki ze smazenia
sparzone i obrane pomidory kroimy na cwiartki,oddzielamy miaz...warzywa smazymy na masle,dodajemy miaz a na koniec wino,podgotowac... dodac ziola,sol,pieprz i cukier
na glebokiej blasze ukladamy polowe warzyw,mieso ,warzywa,zalewamy sosem z patelni i pozostalym bulionem..przykrywamy folia i wstawiamy do piekarnika na 2-3h(170)...najlepiej smakuje z tagliatella i parmezanem