Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do wykonania ossobuco potrzebujemy zaopatrzyć się gicz cielęcą. Danie jest przepyszne.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 103
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9780
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5128
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 49
Dziś do pracy.
Odsłon: 676
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 103
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9780
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5128
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 49
Dziś do pracy.
Odsłon: 676
Składniki
Na patelni z grubym dnem obsmażyć kawałki giczy na gorącej oliwie, wyjąć. Na patelnię wrzucić masło, cebulę, marchew i selera - pocięte w drobną kostkę i podsmażyć. Dodać czosnek i gałązkę rozmarynu, listki szałwii a potem pomidory, wino. Zagotować i odparować wino ok. 10 minut. Przełożyć wszytsko do żaroodpornego garnka. Wstawić do piekarnika na ok. 1,5 godziny. Podawać z chlebem lub kaszą jaglaną. Posypać natką lub szałwią.