Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do wykonania ossobuco potrzebujemy zaopatrzyć się gicz cielęcą. Danie jest przepyszne.
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 17
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7127
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154867
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1052
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 484
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 17
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7127
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154867
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1052
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 484
Składniki
Na patelni z grubym dnem obsmażyć kawałki giczy na gorącej oliwie, wyjąć. Na patelnię wrzucić masło, cebulę, marchew i selera - pocięte w drobną kostkę i podsmażyć. Dodać czosnek i gałązkę rozmarynu, listki szałwii a potem pomidory, wino. Zagotować i odparować wino ok. 10 minut. Przełożyć wszytsko do żaroodpornego garnka. Wstawić do piekarnika na ok. 1,5 godziny. Podawać z chlebem lub kaszą jaglaną. Posypać natką lub szałwią.