Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Curry z owocami morza, mango na mleczku kokosowym. Zrobicie w 15 minut a jeszcze szybciej zjecie. Uwielbiam smaki kuchni azjatyckiej a zapach curry unosi się po całej kuchni.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1605
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 602
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1605
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 602
Składniki
Czosnek obrany drobno kroję. Imbir ścieram na tarce. Na patelni na oleju przesmażam czosnek, imbir, dodaję pastę curry i chwilę smażę. Dodaję owoce morza chwilę smażę. Wlewam mleczko kokosowe, dodaję sos sojowy, sól, pieprz, sok z limonki. Gotuję jeszcze dwie minuty. Na końcu dodaję mango pokrojone w paski. Podaję z makaronem ryżowym,koperkiem. Makaron gotuję według instrukcji opakowania.