Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Curry z owocami morza, mango na mleczku kokosowym. Zrobicie w 15 minut a jeszcze szybciej zjecie. Uwielbiam smaki kuchni azjatyckiej a zapach curry unosi się po całej kuchni.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13887
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1598
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15535
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6331
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13887
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1598
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15535
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6331
Składniki
Czosnek obrany drobno kroję. Imbir ścieram na tarce. Na patelni na oleju przesmażam czosnek, imbir, dodaję pastę curry i chwilę smażę. Dodaję owoce morza chwilę smażę. Wlewam mleczko kokosowe, dodaję sos sojowy, sól, pieprz, sok z limonki. Gotuję jeszcze dwie minuty. Na końcu dodaję mango pokrojone w paski. Podaję z makaronem ryżowym,koperkiem. Makaron gotuję według instrukcji opakowania.