Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moim panom smakowało,więc postanowiłam podzielić się przepisem:>)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8540
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8540
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Składniki
W łoku rozgrzałam olej usmażyłam po kolei cebulę pokrojoną w kostkę,marchewkę startą na tarce o grubych oczkach,mięso pokrojone w kostkę,ryż następnie paprykę pokrojoną w kostkę,pieczarki pokrojone w kawałki,oliwki pokrojone na pół i kukurydzę.
Po usmażeniu wszystkich składników zalałam bulionem ,doprawiłam .i gotowałam pod przykryciem do miękkości ryżu