Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze jedzenie to swojskie przysmaki , jajecznica na chlebie z własnoręcznie zbieranymi maślakami, kurkami i podgrzybkami w górskich lasach. Okraszone serem typu koszyczkowego Quark ( ser taki przed wojną był specjałem Karkonoszy i sudetów) obecnie wyrabiany jest głównie w Czechach i Tyrolu, choć w Sudetach stanowił przez wiele wieków lokalną walutę także) Taka pajda wędrowca bo i syte, smaczne i trzyma cały dzień
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1373
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 50
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1329
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 246
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1373
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 50
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1329
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 246
Składniki
Grzyby świeże płóczemy , czyścimy i kroimy, podsmażamy i dusimy z cebulką na maśle ok 20 minut. Potem nakładamy cepłe na chleba pajdy wieńcząc całość plastrami sera i krojonym pomidorkiem