Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze jedzenie to swojskie przysmaki , jajecznica na chlebie z własnoręcznie zbieranymi maślakami, kurkami i podgrzybkami w górskich lasach. Okraszone serem typu koszyczkowego Quark ( ser taki przed wojną był specjałem Karkonoszy i sudetów) obecnie wyrabiany jest głównie w Czechach i Tyrolu, choć w Sudetach stanowił przez wiele wieków lokalną walutę także) Taka pajda wędrowca bo i syte, smaczne i trzyma cały dzień
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12430
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 4545
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 69
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12430
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 4545
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 69
Składniki
Grzyby świeże płóczemy , czyścimy i kroimy, podsmażamy i dusimy z cebulką na maśle ok 20 minut. Potem nakładamy cepłe na chleba pajdy wieńcząc całość plastrami sera i krojonym pomidorkiem