Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze jedzenie to swojskie przysmaki , jajecznica na chlebie z własnoręcznie zbieranymi maślakami, kurkami i podgrzybkami w górskich lasach. Okraszone serem typu koszyczkowego Quark ( ser taki przed wojną był specjałem Karkonoszy i sudetów) obecnie wyrabiany jest głównie w Czechach i Tyrolu, choć w Sudetach stanowił przez wiele wieków lokalną walutę także) Taka pajda wędrowca bo i syte, smaczne i trzyma cały dzień
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 248
Królowa grilla :)
Odsłon: 60
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 56
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 62
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 213
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 248
Królowa grilla :)
Odsłon: 60
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 56
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 62
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 213
Składniki
Grzyby świeże płóczemy , czyścimy i kroimy, podsmażamy i dusimy z cebulką na maśle ok 20 minut. Potem nakładamy cepłe na chleba pajdy wieńcząc całość plastrami sera i krojonym pomidorkiem