Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze jedzenie to swojskie przysmaki , jajecznica na chlebie z własnoręcznie zbieranymi maślakami, kurkami i podgrzybkami w górskich lasach. Okraszone serem typu koszyczkowego Quark ( ser taki przed wojną był specjałem Karkonoszy i sudetów) obecnie wyrabiany jest głównie w Czechach i Tyrolu, choć w Sudetach stanowił przez wiele wieków lokalną walutę także) Taka pajda wędrowca bo i syte, smaczne i trzyma cały dzień
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1950
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2618
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1950
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2618
Składniki
Grzyby świeże płóczemy , czyścimy i kroimy, podsmażamy i dusimy z cebulką na maśle ok 20 minut. Potem nakładamy cepłe na chleba pajdy wieńcząc całość plastrami sera i krojonym pomidorkiem