Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez panierki, ale za to z żółtym serem ;-)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31006
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3676
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5413
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31006
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3676
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5413
Składniki
Filet przekroić na pół, a potem każdą połówkę jeszcze raz na płasko na 2 plastry. Każdy plaster rozbić delikatnie przez folię kuchenną, obtoczyć w przyprawach, posolić. Do środka każdego filecika włożyć trochę sera, posypać papryką. Pakieciki złożyć kopertowo, spiąć wykałaczkami. Obsmażyć z każdej strony na rozgrzanym oleju; przykryć pokrywką i poddusić przez ok. 15-20 min. (można podlać odrobiną wody lub bulionu). Przed podaniem delikatnie wyjąć wykałaczki...
I już :)