Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez panierki, ale za to z żółtym serem ;-)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 768
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1024
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2058
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 768
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1024
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2058
Składniki
Filet przekroić na pół, a potem każdą połówkę jeszcze raz na płasko na 2 plastry. Każdy plaster rozbić delikatnie przez folię kuchenną, obtoczyć w przyprawach, posolić. Do środka każdego filecika włożyć trochę sera, posypać papryką. Pakieciki złożyć kopertowo, spiąć wykałaczkami. Obsmażyć z każdej strony na rozgrzanym oleju; przykryć pokrywką i poddusić przez ok. 15-20 min. (można podlać odrobiną wody lub bulionu). Przed podaniem delikatnie wyjąć wykałaczki...
I już :)