Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pałki z kurczaka nie będą suche, jeśli przed upieczeniem owiniemy je boczkiem. Są smaczne zarówno na ciepło jak i na zimno. Świetne na imprezową przekąskę:).
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 677
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 106
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 44
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 677
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 106
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 44
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Składniki
Z pałek usuwamy skórę. Przygotowujemy marynatę: keczup, musztardę i przyprawy mieszamy ze sobą. Pałki łączymy z marynatą, owijamy boczkiem (po 1-2 plastry). Odstawiamy w chłodne miejsce na minimum 1 godzinę.
Pałki przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy przez 1 godzinę w temperaturze 180 stopni.