Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8266
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 450
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8266
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 450
Składniki
Na patelnie lub woka z odrobiną oleju wrzucamy pokrojone pieczarki.
Kiedy one się smażą gotujemy makaron w osolonej wodzie.
Do pieczarek wrzucamy pokrojone w kostkę paluszki krabowe i cebule (tez w kostkę).
Dorzucamy czosnek pokrojony w kostkę. i podsmażamy.
Dodajemy makaron, podsmażamy razem z pieczarkami i dodajemy pesto.
Na koniec dodajemy pieprzu już do smaku i gotowe:)
Jeśli lubimy możemy też dodać piersi z kurczaka i np. cukini pokrojonej w kostkę.
Smacznego :)