Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne :)
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1005
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 239
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 218
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 41
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1005
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 239
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 218
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 41
Składniki
Na patelnie lub woka z odrobiną oleju wrzucamy pokrojone pieczarki.
Kiedy one się smażą gotujemy makaron w osolonej wodzie.
Do pieczarek wrzucamy pokrojone w kostkę paluszki krabowe i cebule (tez w kostkę).
Dorzucamy czosnek pokrojony w kostkę. i podsmażamy.
Dodajemy makaron, podsmażamy razem z pieczarkami i dodajemy pesto.
Na koniec dodajemy pieprzu już do smaku i gotowe:)
Jeśli lubimy możemy też dodać piersi z kurczaka i np. cukini pokrojonej w kostkę.
Smacznego :)