Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam zapiekane rybki i kurki w śmietanie postanowiłam to połączyć i wyszło całkiem niezłe danie.Jako dodatek proponuję ziemniaczki z koperkiem.
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 129
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 747
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 358
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 129
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 747
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 358
Składniki
Kurki odsączam, podsmażam na oleju.Dodaję pieprz i sól do smaku.Cebulę drobno siekam dodaję do kurek i dalej smażę .Kiedy cebula się zarumieni zalewam wszystko śmietaną i duszę jeszcze chwilkę.
Paluszki rybne smażę układam w żaroodpornym naczyniu i przykrywam plasterkami sera.Ser ma zostać jeszcze na górę.Wszystko zalewam kurkami z śmietaną .Reszte sera ukladam na górze.Wkładam do piekarnika na 15 min. w tem. 180 stopni.Najlepiej smakuje z ziemniaczkami .