Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam zapiekane rybki i kurki w śmietanie postanowiłam to połączyć i wyszło całkiem niezłe danie.Jako dodatek proponuję ziemniaczki z koperkiem.
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 2961
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 186
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 2961
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 186
Składniki
Kurki odsączam, podsmażam na oleju.Dodaję pieprz i sól do smaku.Cebulę drobno siekam dodaję do kurek i dalej smażę .Kiedy cebula się zarumieni zalewam wszystko śmietaną i duszę jeszcze chwilkę.
Paluszki rybne smażę układam w żaroodpornym naczyniu i przykrywam plasterkami sera.Ser ma zostać jeszcze na górę.Wszystko zalewam kurkami z śmietaną .Reszte sera ukladam na górze.Wkładam do piekarnika na 15 min. w tem. 180 stopni.Najlepiej smakuje z ziemniaczkami .