Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam zapiekane rybki i kurki w śmietanie postanowiłam to połączyć i wyszło całkiem niezłe danie.Jako dodatek proponuję ziemniaczki z koperkiem.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119486
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 9014
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3234
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119486
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 9014
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3234
Składniki
Kurki odsączam, podsmażam na oleju.Dodaję pieprz i sól do smaku.Cebulę drobno siekam dodaję do kurek i dalej smażę .Kiedy cebula się zarumieni zalewam wszystko śmietaną i duszę jeszcze chwilkę.
Paluszki rybne smażę układam w żaroodpornym naczyniu i przykrywam plasterkami sera.Ser ma zostać jeszcze na górę.Wszystko zalewam kurkami z śmietaną .Reszte sera ukladam na górze.Wkładam do piekarnika na 15 min. w tem. 180 stopni.Najlepiej smakuje z ziemniaczkami .