Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam zapiekane rybki i kurki w śmietanie postanowiłam to połączyć i wyszło całkiem niezłe danie.Jako dodatek proponuję ziemniaczki z koperkiem.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3738
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2068
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5508
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5530
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3738
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2068
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5508
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5530
Składniki
Kurki odsączam, podsmażam na oleju.Dodaję pieprz i sól do smaku.Cebulę drobno siekam dodaję do kurek i dalej smażę .Kiedy cebula się zarumieni zalewam wszystko śmietaną i duszę jeszcze chwilkę.
Paluszki rybne smażę układam w żaroodpornym naczyniu i przykrywam plasterkami sera.Ser ma zostać jeszcze na górę.Wszystko zalewam kurkami z śmietaną .Reszte sera ukladam na górze.Wkładam do piekarnika na 15 min. w tem. 180 stopni.Najlepiej smakuje z ziemniaczkami .