Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staropolski przepis na paluszki.
Wykonanie:
Groch zalać przegotowaną zimną wodą i odstawić na 12 godzin. Odsączyć i zmielić razem z namoczoną i dobrze odciśniętą bułką. Wymieszać z jajkiem, zmiażdżonym czosnkiem, przyprawami do smaku i wstawić do lodówki na godzinę. Z masy formować owalne paluszki. Smażyć na rozgrzanym oleju do zrumienienia. Paluszki osączyć na bibule i podawać na ciepło z ketchupem.
Cukinia w cieście naleśnikowym to prosty i szybki pomysł na przekąskę, przyst...
Odsłon: 1716
Cukinia w cieście naleśnikowym to prosty i szybki pomysł na przekąskę, przyst...
Odsłon: 1716
Składniki
Wykonanie: Groch zalać przegotowaną zimną wodą i odstawić na 12 godzin. Odsączyć i zmielić razem z namoczoną i dobrze odciśniętą bułką. Wymieszać z jajkiem, zmiażdżonym czosnkiem, przyprawami do smaku i wstawić do lodówki na godzinę. Z masy formować owalne paluszki. Smażyć na rozgrzanym oleju do zrumienienia. Paluszki osączyć na bibule i podawać na ciepło z ketchupem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Aromatyczne Włoskie bolognese
Dania główne
Kotlety jajeczne z kaszą jaglaną i warzywami
Dania główne
Filet z indyka nadziewany
Dania główne
Bitka z karczku, ziemniaki i surówka z pekińskiej kapusty.
Aromatyczne Włoskie bolognese
Pyszne spaghetti bolognese prosto ze stolicy jedzenia -Rzymu Obiad dla 4 osób...
Odsłon: 54
Kotlety jajeczne z kaszą jaglaną i warzywami
Pyszne i pożywne kotlety z jajek oraz kaszy jaglanej z dodatkiem warzyw oraz...
Odsłon: 114