Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo popularna ostatnio na polskich stołach panga, przyrządzona nieco inaczej:) łatwe danie, a i efekt świetny, polecam*
Oto propsto z magicznego ogrodu przesmaczne i zdrowe warzywa i owoce czyli ....
Odsłon: 13
Kalina koralowa to nie tylko roślina ozdobna, ale i lecznicza. Z jej owoców p...
Odsłon: 12
Pyszne, aromatyczne i pożywne risotto z kurczakiem, delikatną nutą świeżej mi...
Odsłon: 157
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 238
Oto propsto z magicznego ogrodu przesmaczne i zdrowe warzywa i owoce czyli ....
Odsłon: 13
Kalina koralowa to nie tylko roślina ozdobna, ale i lecznicza. Z jej owoców p...
Odsłon: 12
Pyszne, aromatyczne i pożywne risotto z kurczakiem, delikatną nutą świeżej mi...
Odsłon: 157
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 238
Składniki
Pangę rozmroź, skrop sokiem z cytryny, delikatnie posól i odstaw. 2. Ser zetrzyj, wymieszaj z 4 łyżkami bułki tartej, oliwą, czosnkiem przeciśniętym przez praskę, skórką otartą z cytryny, przyprawą do ryby i ziołami. 3. Pomidory opłucz, pokrój w grube plastry. Formę żaroodporną nasmaruj tłuszczem. Spód posyp resztą bułki tartej. Na niej ułóż pomidory. Na pomidorach umieść filety. Przykryj je panierką z sera, bułki i ziół. 4. Przygotowaną rybę włóż do nagrzanego piekarnika (200°C). Piecz około 30 minut. Po 10 minutach pieczenia temperaturę w piekarniku zredukuj do 175°C.