Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami zaskoczy nas wizyta gości, my również możemy ich zaskoczyć. Danie robi się naprawdę bardzo szybko, wystarczy tylko kilka składników.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39212
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 405
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 176
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9261
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39212
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 405
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 176
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9261
Składniki
1. Mięso kroimy na plastry, lekko rozbijamy. 2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Układamy w formie do pieczenia tak żeby zapełnić środek i boki formy, żeby górę przykryć.
4. Papryki obieramy z nasion i drobno kroimy. 5. Mieszamy razem ze serkami.
6. Wykładamy na środek mięsa.
7. Zawijamy mięso, przykrywając farsz. 8. Zapiekamy 30 minut w 180 °C.
9. Pięć minut przed końcem pieczenia, posypujemy startym żółtym serem i dekorujemy pomidorkami pokrojonymi.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.