Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami zaskoczy nas wizyta gości, my również możemy ich zaskoczyć. Danie robi się naprawdę bardzo szybko, wystarczy tylko kilka składników.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12022
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6838
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12022
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6838
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Składniki
1. Mięso kroimy na plastry, lekko rozbijamy. 2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Układamy w formie do pieczenia tak żeby zapełnić środek i boki formy, żeby górę przykryć.
4. Papryki obieramy z nasion i drobno kroimy. 5. Mieszamy razem ze serkami.
6. Wykładamy na środek mięsa.
7. Zawijamy mięso, przykrywając farsz. 8. Zapiekamy 30 minut w 180 °C.
9. Pięć minut przed końcem pieczenia, posypujemy startym żółtym serem i dekorujemy pomidorkami pokrojonymi.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.