Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami zaskoczy nas wizyta gości, my również możemy ich zaskoczyć. Danie robi się naprawdę bardzo szybko, wystarczy tylko kilka składników.
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 31
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 54
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 524
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 668
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 31
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 54
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 524
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 668
Składniki
1. Mięso kroimy na plastry, lekko rozbijamy. 2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Układamy w formie do pieczenia tak żeby zapełnić środek i boki formy, żeby górę przykryć.
4. Papryki obieramy z nasion i drobno kroimy. 5. Mieszamy razem ze serkami.
6. Wykładamy na środek mięsa.
7. Zawijamy mięso, przykrywając farsz. 8. Zapiekamy 30 minut w 180 °C.
9. Pięć minut przed końcem pieczenia, posypujemy startym żółtym serem i dekorujemy pomidorkami pokrojonymi.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.