Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony, panierowany filet z dorsza podany z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 747
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2077
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4063
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4064
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 747
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2077
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4063
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4064
Składniki
Na początek robimy surówkę z pekińskiej kapusty. Kapustę kroimy w paski o szerokości 1 centymetra, można na mniejsze, jak kto lubi. Marchew obieramy ze skórki i trzemy na dużych oczkach, obraną cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki surówki mieszamy, dodajemy oliwę sól i pieprz ziołowy, ponownie mieszamy. Na koniec dodajemy majonez i jeszcze raz mieszamy wszystkie składniki, przykrywamy folią i wkładamy do lodówki.
Ziemniaki obieramy, myjemy i gotujemy w osolonej wodzie. Podczas gdy gotują się ziemniaki, smażymy panierowane filety z dorsza. Usmażone filety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty. Smacznego!!!