Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany z młodymi ziemniakami z koperkiem i sałatką warzywną ze słoika.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11421
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1224
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11952
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2072
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11421
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1224
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11952
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2072
Składniki
Z fileta rozbijamy kotlety, pieprzymy, solimy, panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy z obu stron na rumiany kolor. Gotujemy ziemniaki. Usmażone filety podajemy z ziemniakami posypanymi koperkiem i sałatką warzywną z kapusty, ogórka i papryk. Smacznego !!!