Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany z młodymi ziemniakami z koperkiem i sałatką warzywną ze słoika.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 108
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 180
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 44
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 108
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 180
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 44
Składniki
Z fileta rozbijamy kotlety, pieprzymy, solimy, panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy z obu stron na rumiany kolor. Gotujemy ziemniaki. Usmażone filety podajemy z ziemniakami posypanymi koperkiem i sałatką warzywną z kapusty, ogórka i papryk. Smacznego !!!