Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany z młodymi ziemniakami z koperkiem i sałatką warzywną ze słoika.
Z fileta rozbijamy kotlety, pieprzymy, solimy, panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy z obu stron na rumiany kolor. Gotujemy ziemniaki. Usmażone filety podajemy z ziemniakami posypanymi koperkiem i sałatką warzywną z kapusty, ogórka i papryk.
Smacznego !!!
Usmażone panierowane plastry schabu podane z ugotowanymi w mundurkach, młodym...
Odsłon: 163
Usmażone panierowane plastry schabu podane z ugotowanymi w mundurkach, młodym...
Odsłon: 163
Składniki
Z fileta rozbijamy kotlety, pieprzymy, solimy, panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy z obu stron na rumiany kolor. Gotujemy ziemniaki. Usmażone filety podajemy z ziemniakami posypanymi koperkiem i sałatką warzywną z kapusty, ogórka i papryk. Smacznego !!!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem i warzywami
Dania główne
Marokański chleb, kotlet na grillu i sos miętowy
Dania główne
Maakouda
Dania główne
Roladki ze szparagami
Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem i warzywami
Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem i warzywami. To proste i sycące danie, z...
Odsłon: 248
Marokański chleb, kotlet na grillu i sos miętowy
Marokańskie smaki przeniesione do naszego ogrodu. Nieziemsko wyrazisty w smak...
Odsłon: 77