Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, sycące danie.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6939
Polecam.
Odsłon: 102
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5227
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2301
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6939
Polecam.
Odsłon: 102
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5227
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2301
Składniki
Filety z udek kurczaka kroimy w małą kostkę, doprawiamy solą i pieprzem i smażymy na teflonowej patelni bez oleju. Zdejmujemy z ognia.
Marchewkę gotujemy w lekko osolonej wodzie. Zdejmujemy z ognia i odsączamy.
Na osobnej patelni podgrzewamy mleko i rozpuszczamy w nim serek topiony i ser żółty. Doprawiamy pieprzem.
Do otrzymanego sosu serowego dodajemy marchewkę i kurczaka.
Makaron pappadrelle gotujemy al dente, odcedzamy i mieszamy z sosem.
Smacznego