Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczna i soczysta.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2650
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 988
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2650
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 988
Składniki
1. Papryki obieramy z nasienia i kroimy wzdłuż na cztery części.
2. Kurczaka natomiast w podłużne paski.
3. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
4. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
5. Każdy pasek papryki smarujemy serem.
6. Układamy po kawałku mięsa.
7. Zawijamy boczkiem.
8. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
9. Zapiekamy 20 minut w 180 ̊C. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.