Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam kaszą jaglaną z warzywami, jest kremowa, delikatna w smaku, pyszna
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 165
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 311
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1536
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 165
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 311
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1536
Składniki
1. kaszę przepłukać gorącą woda, potem zimną, gorącą i znów zimna, zalać wodą, (2 cm nad poziom kaszy), dodać wegetę, ugotować do miękkości, w razie potrzeby dodać gorącej wody, 2. warzywa pokroić, rozgrzać masło, dodac warzywa, chwilę dusić, podlac wodą, dusić aż będą miękkie, doprawić solą i pieprzem, wymieszać z kaszą, dodać serek, wymieszać, 3. papryki umyć, przekroic, wybrać nasiona, lekko posolić w środku, nałozyć farsz, papryki ułożyć w formie, nakryć folią, piec w 180 st, piec ok 60 min, smacznego