Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na prosty, niekoniecznie zwykły codzienny obiad. Sezon na paprykę często rozpoczynam przygotowują właśnie to danie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12817
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4568
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12817
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4568
Składniki
Ryż ugotuj według przepisu na opakowaniu. Kurczaka i cebulę pokrój w drobną kostkę. Pietruszkę posiekaj. Wymieszaj ryż, mięso, cebulę i posiekaną natkę. Wbij surowe jajko. Dopraw do smaku solą, pieprzem. Paprykę umyj o poprzekrawaj wzdłuż na pół. Posól i popieprz od środka. Wypełnij farszem. Włóż do naczynia wysmarowanego oliwą. Piecz przez 45 minut w temp. 180 stopni C. Posyp mozzarellą. zapiekaj jeszcze przez 5-10 minut do czasu aż ser się ładnie zrumieni.