Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lakomczuszki, radze szykowac brzuszki!!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5309
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12811
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5309
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12811
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
Od papryki odkrawamy kapelusze, wyjmujemy gniazda nasienne, myjemy. Sympatyczna cebulke obieramy, drobno kroimy, smazymy na patelni z dodatkiem Kucharka, zostawiamy do ostygniecia. Mieso mieszamy z garscia bulki tartej, 1ym jajkiem, ostudzona cebulka, przyprawami i koncentratem pomidorowym. Papryki solimy nieco od srodka, nakladamy farsz, wstawiamy do naczynia zaroodpornego (odkryte) i do nagrzanego piekarnika: 200°C na 1 godz. i 15 minut. Gotowe i smacznego lakomczuszki. lakomczuszki, radze szykowac brzuszki!