Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon paprykowy w pełni ,więc warto ją jeść, jest zdrowa i bogata w witaminy:)
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 64
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 43
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 95
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 64
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 43
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 95
Składniki
Ryż ugotować. Pieczarki pokroić i podsmażyć,dodać pokrojone w kostkę cebule i smażyć do zrumienienia. Mięso zmielić ,dodać do pieczarek i cebuli.Smażyć ciągle mieszając by nie zrobiły się grudki. Ugotowany ryż przełożyć do miski,dać mięso ,przyprawy i dokładnie wymieszać.
Z papryk ściąć górę,wyjąć nasiona. Nakładać farsz dociskając go. Przykryć ściętą górą ,dać na blaszkę i zapiekać około 60min.w 190st.góra dół.
Smacznego życzę!