Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon paprykowy w pełni ,więc warto ją jeść, jest zdrowa i bogata w witaminy:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10759
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4816
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 939
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9191
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1358
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10759
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4816
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 939
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9191
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1358
Składniki
Ryż ugotować. Pieczarki pokroić i podsmażyć,dodać pokrojone w kostkę cebule i smażyć do zrumienienia. Mięso zmielić ,dodać do pieczarek i cebuli.Smażyć ciągle mieszając by nie zrobiły się grudki. Ugotowany ryż przełożyć do miski,dać mięso ,przyprawy i dokładnie wymieszać.
Z papryk ściąć górę,wyjąć nasiona. Nakładać farsz dociskając go. Przykryć ściętą górą ,dać na blaszkę i zapiekać około 60min.w 190st.góra dół.
Smacznego życzę!