Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon paprykowy w pełni ,więc warto ją jeść, jest zdrowa i bogata w witaminy:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13116
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2489
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3635
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4543
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13116
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2489
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3635
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4543
Składniki
Ryż ugotować. Pieczarki pokroić i podsmażyć,dodać pokrojone w kostkę cebule i smażyć do zrumienienia. Mięso zmielić ,dodać do pieczarek i cebuli.Smażyć ciągle mieszając by nie zrobiły się grudki. Ugotowany ryż przełożyć do miski,dać mięso ,przyprawy i dokładnie wymieszać.
Z papryk ściąć górę,wyjąć nasiona. Nakładać farsz dociskając go. Przykryć ściętą górą ,dać na blaszkę i zapiekać około 60min.w 190st.góra dół.
Smacznego życzę!