Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski na parze to dania, których podstawą jest ciasto drożdżowe dojrzewające na parze.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4910
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13307
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5813
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7475
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4910
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13307
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5813
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7475
Składniki
Drożdże połącz z cukrem, 2 łyżkami mąki i 100 ml ciepłego mleka. Do miski wsyp pozostałe składniki mąkę mleko,oliwę,jajko. Dodaj rozczyn i wyrabiaj ciasto. Ciasto odstaw na godz do wyrośnięcia. Formuj kulki z ciasta i Gotuje na parze do suchego patyczka.