Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski na parze to dania, których podstawą jest ciasto drożdżowe dojrzewające na parze.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 292
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 49
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 292
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 49
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
Drożdże połącz z cukrem, 2 łyżkami mąki i 100 ml ciepłego mleka. Do miski wsyp pozostałe składniki mąkę mleko,oliwę,jajko. Dodaj rozczyn i wyrabiaj ciasto. Ciasto odstaw na godz do wyrośnięcia. Formuj kulki z ciasta i Gotuje na parze do suchego patyczka.