Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski na parze to dania, których podstawą jest ciasto drożdżowe dojrzewające na parze.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424794
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10642
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336932
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4733
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424794
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10642
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336932
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4733
Składniki
Drożdże połącz z cukrem, 2 łyżkami mąki i 100 ml ciepłego mleka. Do miski wsyp pozostałe składniki mąkę mleko,oliwę,jajko. Dodaj rozczyn i wyrabiaj ciasto. Ciasto odstaw na godz do wyrośnięcia. Formuj kulki z ciasta i Gotuje na parze do suchego patyczka.