Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski na parze to dania, których podstawą jest ciasto drożdżowe dojrzewające na parze.
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 670
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 40
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 67
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 76
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 670
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 40
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 67
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 76
Składniki
Drożdże połącz z cukrem, 2 łyżkami mąki i 100 ml ciepłego mleka. Do miski wsyp pozostałe składniki mąkę mleko,oliwę,jajko. Dodaj rozczyn i wyrabiaj ciasto. Ciasto odstaw na godz do wyrośnięcia. Formuj kulki z ciasta i Gotuje na parze do suchego patyczka.