Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski na parze to dania, których podstawą jest ciasto drożdżowe dojrzewające na parze.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 424
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 424
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Składniki
Drożdże połącz z cukrem, 2 łyżkami mąki i 100 ml ciepłego mleka. Do miski wsyp pozostałe składniki mąkę mleko,oliwę,jajko. Dodaj rozczyn i wyrabiaj ciasto. Ciasto odstaw na godz do wyrośnięcia. Formuj kulki z ciasta i Gotuje na parze do suchego patyczka.