Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami wydaje się, że stoję tylko przy garach. Rozczaruję. Czasami chodzę na łatwiznę, jak i w tym przypadku.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8105
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 391
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8105
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 391
Składniki
Ciasto dzielimy na 4 części. Każdą z nich smarujemy ketchupem, posypujemy serem, układamy parówkę, ¼ ogórka, ponownie posypujemy serem, zawijamy. Przy pomocy pędzelka smarujemy żółtkiem jajka przygotowane ciasto, uprzednio nacinając je. Posypujemy sezamem. Pieczemy 20 min w 200°C.