Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne danie na śniadanie, kolacje ale również dobrze może być daniem obiadowym. Danie smaczne i pożywne.
rondel, blender ,
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3550
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 376
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1774
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3550
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 376
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1774
Składniki
Sos pomidorowy : W rondlu na oliwie podsmażyć posiekaną cebulę i czosnek,dodać pomidory z puszki,doprawić solą, pieprzem dodając oregano i bazylie. Wymieszać i zagotować. Dodać masło , gotować na małym ogniu przez ok. 10 minut,mieszając od czasu do czasu. Gotować pod przykryciem. Zmiksować blenderem na gładką konsystencję. Doprawić do smaku przyprawą w płynie, dodać koncentrat pomidorowy. Parówki obrać z błonki, przekroić na połówki, każdą połówkę rozciąć na końcówkach. Włożyć do garnka i lekko podgrzać , następnie parówki włożyć do sosu i jeszcze trochę pogotować. Podawać do pieczywa lub jako danie obiadowe do ziemniaczków.