Do góry

Dania główne Przepis na:

PASTA RYBNA

PASTA   RYBNA

Autor:

Przepisów i artykułów: 220 Ocena: 7352

Dodano:

Odsłon: 16492

Pasta jest tania, pyszna, apetyczna i szybciutko ją sie robi, Najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo i grubo posiekać.

  2. Ogórki pokroić w kosteczke.

  3. Jajka, ogórki i rybki /bez oleju/ dokładnie wymieszać, dodać majonez i sól . Wymieszać i pasta gotowa.

  4. UWAGA: jajka i ogórki dajemy w/g własnego uznania ,a sól dodajemy na samym końcu, żeby nie przesolić, ponieważ słoność pa ście dodają już same ogórki. SMACZNEGO!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

susi 04 marca 2012 SUPER TA PASTA MOJA BABCIA I MAMA CZĘSTO JĄ ROBIŁY!!!!UWIELBIAM JEJ SMAK:)DZIEKI ZA ZAJAWKĘ!!!:)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń