Do góry

Dania główne Przepis na:

Pasta z makreli

Pasta z makreli

Autor:

Przepisów i artykułów: 118 Ocena: 2852

Dodano:

Odsłon: 12011

Ta pasta świetnie nadaje sie na kanapki,zarówno na śniadanie jak i na kolacje

Składniki

  • Makrela, 2
  • pęczek szcypiorku lub jedna cebula
  • majonez, kilka łyżek
  • jajka, 4
  • sól
  • pieprz
3-4 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Pasta z makreli

Przygotowanie

  1. Makrele dokładnie oczyscic z ości,ugotowane jajka i szczypiorek pokroic,wszystko połączyc z majonezem,odrobiną soli i pieprzu i dokładnie wymieszac.SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń