Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można podawać na ciepło z pieczywem i sałatką, jak równierz na kanapki.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13290
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7456
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13290
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7456
Składniki
Mielimy surowy boczek,(można wmielić parę drobiowych wątróbek)EK)dodajemy jajka,przyprawy,zgnieciony w prasce czosnek,śmietanę.Wszystko ze sobą dobrze wymieszać.
Wyrobiona masa powinna być pikantna.Masę wkładamy do aluminiowych foremek.Foremki wkładam do formy z wodą.Do piekarnika piec w tem.180stopni ok.1 godziny.Życzę smacznego