Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można podawać na ciepło z pieczywem i sałatką, jak równierz na kanapki.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Mielimy surowy boczek,(można wmielić parę drobiowych wątróbek)EK)dodajemy jajka,przyprawy,zgnieciony w prasce czosnek,śmietanę.Wszystko ze sobą dobrze wymieszać.
Wyrobiona masa powinna być pikantna.Masę wkładamy do aluminiowych foremek.Foremki wkładam do formy z wodą.Do piekarnika piec w tem.180stopni ok.1 godziny.Życzę smacznego