Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można podawać na ciepło z pieczywem i sałatką, jak równierz na kanapki.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1614
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 674
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1614
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 674
Składniki
Mielimy surowy boczek,(można wmielić parę drobiowych wątróbek)EK)dodajemy jajka,przyprawy,zgnieciony w prasce czosnek,śmietanę.Wszystko ze sobą dobrze wymieszać.
Wyrobiona masa powinna być pikantna.Masę wkładamy do aluminiowych foremek.Foremki wkładam do formy z wodą.Do piekarnika piec w tem.180stopni ok.1 godziny.Życzę smacznego