Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, smażone warzywa z kostkami wędzonego boczku.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103761
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2011
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5884
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5879
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103761
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2011
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5884
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5879
Składniki
Wszystkie warzywa płuczemy w bieżącej, zimnej wodzie, osączamy z wody, kroimy w większe kawałki. Na rozgrzaną patelnię wlewamy 4 łyżki oleju i wkładamy wszystkie doprawione pieprzem i solą warzywa. Dodajemy również pokrojony w kostkę boczek wędzony. Smażymy pod przykryciem na wolnym ogniu do miękkości warzyw i boczku.
Usmażone warzywa podajemy na gorąco. Smacznego!!!