Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, smażone warzywa z kostkami wędzonego boczku.
Pieczarki królują na naszych stołach od lat , Dzisiaj prosty przepis na piecz...
Odsłon: 2986
Wielkanoc to doskonała okazja, by delektować się wspaniałymi smakami, a bezgl...
Odsłon: 362
Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
Odsłon: 336
Wielkanoc to doskonała okazja, by delektować się wspaniałymi smakami, a bezgl...
Odsłon: 362
Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
Odsłon: 336
Składniki
Wszystkie warzywa płuczemy w bieżącej, zimnej wodzie, osączamy z wody, kroimy w większe kawałki. Na rozgrzaną patelnię wlewamy 4 łyżki oleju i wkładamy wszystkie doprawione pieprzem i solą warzywa. Dodajemy również pokrojony w kostkę boczek wędzony. Smażymy pod przykryciem na wolnym ogniu do miękkości warzyw i boczku.
Usmażone warzywa podajemy na gorąco. Smacznego!!!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Placki ziemniaczane z sosie pomidorowo - drobiowym
Dania główne
Biała kiełbasa pieczona z jabłkami
Dania główne
Kopytka
Dania główne
Ryżowe kotleciki
Placki ziemniaczane z sosie pomidorowo - drobiowym
Polecam smaczne placki ziemniaczane. Sos do placków przygotowany z mięsistyc...
Odsłon: 37
Biała kiełbasa pieczona z jabłkami
Białe kiełbaski pieczone z jabłkami, cebulką, musztardą francuską i mnóstwem...
Odsłon: 2713