Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, smażone warzywa z kostkami wędzonego boczku.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 263
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1028
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4080
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 263
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1028
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4080
Składniki
Wszystkie warzywa płuczemy w bieżącej, zimnej wodzie, osączamy z wody, kroimy w większe kawałki. Na rozgrzaną patelnię wlewamy 4 łyżki oleju i wkładamy wszystkie doprawione pieprzem i solą warzywa. Dodajemy również pokrojony w kostkę boczek wędzony. Smażymy pod przykryciem na wolnym ogniu do miękkości warzyw i boczku.
Usmażone warzywa podajemy na gorąco. Smacznego!!!