Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wysyp w mojej kartonowej hodowli mnie zaskoczył....przerabiam jak mogę a rano znów pełny pięknych grzybków karton:)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 469
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16703
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 392
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 469
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16703
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 392
Składniki
Zrobić ciasto naleśnikowe,dodać posiekany koperek,sól i pieprz. Główki pieczarek obtoczyć w cieście i kłaść na rozgrzany tłuszcz.
Ja robiłam na maśle klarowanym,uważam,że grzyby i ryby najlepiej smakują na maśle,wybór Wam zostawiam:)
Smacznego życzę!