Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wysyp w mojej kartonowej hodowli mnie zaskoczył....przerabiam jak mogę a rano znów pełny pięknych grzybków karton:)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31278
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14412
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1382
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31278
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14412
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1382
Składniki
Zrobić ciasto naleśnikowe,dodać posiekany koperek,sól i pieprz. Główki pieczarek obtoczyć w cieście i kłaść na rozgrzany tłuszcz.
Ja robiłam na maśle klarowanym,uważam,że grzyby i ryby najlepiej smakują na maśle,wybór Wam zostawiam:)
Smacznego życzę!