Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wysyp w mojej kartonowej hodowli mnie zaskoczył....przerabiam jak mogę a rano znów pełny pięknych grzybków karton:)
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 466
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 184
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 466
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 184
Składniki
Zrobić ciasto naleśnikowe,dodać posiekany koperek,sól i pieprz. Główki pieczarek obtoczyć w cieście i kłaść na rozgrzany tłuszcz.
Ja robiłam na maśle klarowanym,uważam,że grzyby i ryby najlepiej smakują na maśle,wybór Wam zostawiam:)
Smacznego życzę!