Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na kotlety mielone na bogato.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1183
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2887
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 985
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1756
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1183
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2887
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 985
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1756
Składniki
1. Mięso przekładamy do miski, wbijamy jajko, doprawiamy solą, wsypujemy bułkę tartą, majeranek, paprykę ostrą. 2. Z papryki usuwamy nasiona i bardzo drobno kroimy, dodajemy do mięsa i wszystko razem dokładnie wyrabiamy.
3. Pieczarki myjemy, usuwamy ogonki i nadziewamy masą mięsną.
4. Panierujemy najpierw w roztrzepanym widelcem jajku, następnie w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
5. Kotlety gotowe. 6. Smacznego.